Gepersonaliseerde polaroidfoto’s op jouw event!

Elk evenement is anders. Toch is het bij ieder evenement, onafhankelijk wat er op het event precies gebeurt, belangrijk dat de bezoekers iets meemaken. Je wilt als bezoeker bij een event kunnen zeggen dat iets heel tof was en vervolgens wil je daar herinneringen van maken. Om herinneringen te maken is het soms belangrijk om door bepaalde producten aan iets herinnerd te worden. Dan zal jij je het specifieke event namelijk vaker kunnen herinneren door de prachtige verhalen weer in jouw eigen hoofd te kunnen delen. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers een event sneller zullen herinneren is het aan te raden om uiteraard te zorgen voor een tof evenement, maar daarnaast moet je de bezoekers een fysiek aandenken geven. Hierdoor zal het event iedere dag weer herinnerd worden door de bezoekers.

 

Polaroid 

Een aandenken kan bijvoorbeeld een geweldige foto zijn die op het evenement is gemaakt. Deze foto’s moet je als event zijnde dan ook zeker maken van de bezoekers, om er zo voor te zorgen dat het event een succes zal blijven. Het kan dan ook extra leuk zijn om foto’s op een bepaalde speciale manier te maken van de bezoekers. Zo kan iedereen bijvoorbeeld bepaalde kleding dragen, of misschien moeten de bezoekers juist verkleed en met schmink naar het event toe komen. De foto kan je nemen met een gewone camera, maar er zijn opties die veel beter in de smaak zullen vallen. De klassieke polaroid is bijvoorbeeld weer helemaal in en hip. Gebruik daarom vooral dit toestel eens om foto’s te maken op jouw polaroid event. Op die manier zal iedereen maar wat graag poseren voor de foto. 

 

Gepersonaliseerd 

Om het vervolgens helemaal goed aan te pakken kan je er ook nog voor kiezen om de foto’s te personaliseren. Uiteraard hoef je niet de personen op de foto zelf te laten branden door jouw merk, maar je kan er wel op een andere manier voor kiezen om jouw merk door te laten schijnen bij de foto. Een foto flyerkan je bijvoorbeeld helemaal naar wens laten ontwerpen. Zo zullen de gemaakt foto’s met de polaroid altijd op een bepaalde manier geprint worden. De flyer die wordt uitgeprint zal hierbij dus de foto bevatten waar de bezoekers op staan, maar ook zal je op deze foto bijvoorbeeld het logo of de naam van jouw merk kunnen zien. Hierdoor hebben de bezoekers een leuk aandenken van het event en tegelijkertijd zullen zij er iedere keer weer aan herinnerd worden dat het event door jouw merk georganiseerd werd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.