Paul Green dames instappers online

Paul Green dames instappers online kopen

De Paul Green dames instappers zijn enorm comfortabele schoenen die je de hele dag kunt gebruiken. Hier zijn veel verschillende modellen van, die je kunt vinden bij Vabotti. De instappers zijn gedecoreerd met luipaard printjes, verschillende versieringen op de neus van de instapper en het is mogelijk om te kiezen tussen leer en suede. Mochten de simpele strakke designs je niet bevallen, zijn er ook nog verschillende gespjes die de instappers een stuk vrolijker maken.

De kleuren van de dames instappers

Er zijn veel moderne zwarte instappers te vinden, maar mocht je net iets anders willen dan kan je ook voor wit, bruin en zelfs geel kiezen als kleur voor de instapper. Deze vallen natuurlijk een stuk meer op, en het kan daarom zijn dat je jouw outfit iets moet aanpassen om de schoenen goed tot hun recht te laten komen,

Paul Green dames instappers online kopen

De hoogtes van de instappers

Alle instappers van de Paul Green dames instappers collectie zijn vrij laag. Je kan hier dus makkelijk met je voet in en ook de hakken van elke schoen zijn redelijk klein. Wel heb je sommige instappers met een rubberen zool die wat hoger is bij de hak, maar daar kan je zelf nog altijd de beslissing bij maken of je dat zou willen. Anders zijn de rest van de schoenen vrij plat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *