Tijdelijk extra kantoorruimte nodig? Huur een geschikte container

20ft container

Bij veel bedrijven is er zo nu en dan – bijvoorbeeld jaarlijks – sprake van een duidelijke piekperiode waarin de productie en de bedrijvigheid op z’n hoogst zijn. In een dergelijke periode hebben deze bedrijven vaak behoefte aan extra personeel. Dit heeft dan uiteraard ook meteen invloed op de belasting van je bedrijfspand. Heb je tijdens een dusdanig drukke periode eigenlijk wel behoefte aan wat extra kantoorruimte? Dan is het goed om ervan op de hoogte te zijn dat je deze extra werkruimte tijdelijk kunt creëren door een 20ft container te huren, mits je daar natuurlijk plek voor hebt op het perceel van je bedrijfspand. Lees hieronder waar een dergelijke container dan aan moet voldoen.

20ft container

Neem altijd containers die hieraan voldoen

Als je een of meerdere 20ft containers wilt huren om tijdelijk als extra kantoorruimte te laten dienen, neem dan altijd containers met deze eigenschappen:

  • Zet altijd in op een container die je vrij gemakkelijk kunt laten voorzien van essentiële zaken als elektriciteit, verwarming, ventilatie, water en natuurlijk een internetverbinding.
  • Neem containers die je relatief eenvoudig aan elkaar kunt laten schakelen. Zo creëer je met betrekkelijk weinig moeite nog meer extra ruimte in te werken.
  • Ga voor je eigen gemak voor een container van een aanbieder die containers ook pasklaar kunnen aanleveren, dus reeds inclusief het benodigde kantoormeubilair. Zo hoef je hier zelf geen aandacht aan te besteden en is het niet nodig meteen zelf nieuw meubilair aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.